Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn staat voor u klaar in deze uitdagende tijden

 

Toen wij in 2019 ons honderdjarig bestaan mochten vieren hebben wij een op zichzelf unieke bedrijfsbiografie uitgebracht. In het 368 pagina’s tellende historische boek wordt verteld hoe ons familiebedrijf negen ontwrichtingen heeft overwonnen in ruim honderd jaar. Het bombardement op Rotterdam was de meest aansprekende ontwrichting tot nu toe. Hoe heftig dat ook was, kort nadat de winkel van Widenhorn was gebombardeerd werden op een nieuwe locatie de activeteiten herstart. Niemand kon tijdens ons jubileum vorig jaar vermoeden dat een tiende ontwrichting zo kort bij zou zijn. Sommige sectoren liggen compleet stil. Dat is Widenhorn in de historie ooit ook één keer gebeurd, toen Cornelis Euser en alle overige mannelijke medewerkers werden gedeporteerd naar de Duitse werkkampen. Er was simpelweg niemand meer om de zaak te draaien. Dat soort gebeurtenissen hebben een grote impact op bedrijven, maar vooral ook op de mensen en hun gezinnen.


Gebombardeerde Leuvenhaven Rotterdam
Bron-Beeldbank-WO2- NIOD

 

Door onze rijke historie hebben alle generaties vele crises, zoals oorlogen en recessies meegemaakt. Deze lessen zijn gedetailleerd vastgelegd en hebben ervoor gezorgd dat ons familiebedrijf er gelukkig goed voor staat en wij misschien nog wel meer voor u kunnen klaar staan dan u van ons gewend bent. Wij proberen ook mee te denken met onze leveranciers door investeringen naar voren te halen. Afgelopen maanden hebben wij verder gewerkt aan samenwerkingsverbanden met machineleveranciers, servicebedrijven en een externe programmeerburo om nog sneller te kunnen inspelen op specifieke vragen. Hierdoor zijn maatwerk softwareoplossingen nog sneller te realiseren.


Widenhorn team op de nieuwe locatie

 

Het zijn uitdagende tijden voor vele sectoren en de wereld is in enkele weken compleet veranderd. Gelukkig draaien veel productiebedrijven nog steeds door, soms wel in een iets lager tempo. Maar daardoor biedt deze tijd wel de mogelijkheid om naar bepaalde processen en kosten te kijken. Dit kan met de middelen die ons nog tot beschikking staan, zoals TeamViewer en de ouderwetse telefoon.

 

Bij Widenhorn zijn sinds drie weken ook de nodige maateregelen genomen vanwege Covid-19. Niemand binnen ons bedrijf hoeft gelukkig thuis te werken, omdat met de nodige verhuizingen iedereen in een eigen kantoor (showroom, vergaderruimte of museum) kan werken. Op deze manier kan ondersteuning adequaat blijven gebeuren. Afspraken op locatie worden enkel uitgevoerd indien er geen andere mogelijkheid is, bijvoorbeeld om een machine te testen.

 

Doordat Widenhorn werkt met verschillende fabrikanten in Europa en een enkeling daarbuiten is enige weken voor het uitbreken van het virus in Europa de voorraad laserlenzen, protective windows en snijonderdelen enorm verhoogd. Zo kan de komende maanden vrijwel alles nog direct uit voorraad geleverd worden. Mocht de bezorging door pakketdiensten nog verder verslechteren, dan zijn zelfs de voorbereidingen voor onze eigen bezorgservice reeds genomen. Dit kunnen we enkel doen door de hulp van een aantal van onze gepensioneerde familieleden!

 

Mochten wij u ergens mee kunnen helpen of van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag. We hebben de nodige expertise en producten die kunnen helpen voor nu en in de toekomst. Onderstaand treft u nog een complete opsomming van alle huidige activiteiten.

 

Service & Ondersteuning

 • De helpdesk van Widenhorn is dagelijkse bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur
 • Op telefoonnummer +31-(0)10-8209555 en per mail support@widenhorn.nl
 • Softwarevragen kunnen wij via TeamViewer blijven beantwoorden
 • Postprocessoraanpassingen kunnen wij zelf op korte termijn realiseren
 • Maatwerk software en koppelingen kunnen wij op korte termijn realiseren i.s.m. een van onze nieuwe partners
 • Noodzakelijke service aan onze lasersystemen kunnen ter plaatse gedaan worden door onze servicemonteurs, waarbij wij alle extra voorschriften hanteren

Snijonderdelen (Laser, Water en Plasma)

 • Onze grote voorraad is weken geleden enorm verhoogd
 • Bestellingen voor 16.00 uur besteld worden dezelfde dag nog verzonden
 • Onze bezorgservice staat gereed bij spoedbestellingen
 • Onderdelen die onverhoopt niet op voorraad zijn, hebben een langere levertijd dan gebruikelijk
 • Bestelling kunt u eenvoudig doen op telefoonnummer +31-(0)10-8209550 of per mail naar info@widenhorn.nl

Verkoop

 • Onze Lasersystemen demoruimte blijft beperkt open voor demonstraties, uitsluitend op afspraak en onder bepaalde voorwaarden
 • Software demonstraties kunnen gedaan worden via TeamViewer
 • Al onze medewerkers zijn telefonisch of per mail te bereiken voor advies en service

Wij wennsen iedereen uiteraard sterkte en vooral gezondheid toe in deze uitdagende tijden. U kunt op ons rekenen!