Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn met unieke bedrijfsbiografie en historie
op de TechniShow 2020

 

Op 19 september 2019 mocht familiebedrijf Widenhorn haar 100ste verjaardag vieren en werd het zelfs bekroond met het predicaat Hofleverancier. Op deze dag werd ook de unieke bedrijfsbiografie van meer dan 350 pagina’s en geïllustreerd met meer dan 700 foto’s uitgebracht. De biografie met de pakkende naam ‘Op zoek naar de ziel van de zaak’, is niet alleen een boek over de historie van Widenhorn, maar vertelt ook de geschiedenis van de technische groothandel, Rotterdam, Nederland, de techniek, de Tweede Wereldoorlog, de Vimag en ook de TechniShow. Dus dit boek is niet enkel interessant voor mensen die Widenhorn kennen, maar ook geïnteresseerd zijn in de metaalbranche als geheel en de TechniShow in het bijzonder.

 

 

 

 

Al vanaf de eerste editie in 1951, destijds nog in Rotterdam, is Widenhorn een trouwe exposant die alle innovaties tijdens deze technische beurs aan het Nederlandse vakpubliek toonde. De producten zijn in de loop der tijd veranderd, maar de doelstelling van Widenhorn blijft hetzelfde; Een betere oplossing bieden! Meer als ooit te voren zal op de stand van Widenhorn aandacht worden gegeven aan de historie, waarbij je als het ware in een heel klein stukje in de tijd kan lopen. De stand bevindt zich al enige edities in de doorloop van hal 8 naar hal 7. De bezoeker loopt als het ware tegen de historie aan, met foto’s en enkele items uit het rijkelijk gevulde Widenhorn Museum. Vervolgens kan de bezoeker doorlopen om een idee te krijgen van de huidige vernieuwende Totaaloplossing voor Plaatbewerking.

De innovatieve oplossingen van Widenhorn worden gekenmerkt door snelle ingebruikname, hoge kwaliteit, korte terugverdientijd en ultiem gebruikersgemak. De door Widenhorn bestempelde 'ouderwets' goede telefonische en internet ondersteuning blijft hierbij onmisbaar, zodat bedrijven het meest optimale uit hun investering blijven halen. Het doel blijft een optimaal plaatbewerkingsproces om daarmee zoveel mogelijk uit machines, materiaal en mensen te halen die in de Plaatbewerking actief zijn! Om op ieder moment inzicht te hebben, de machines probleemloos te laten draaien, snel adequate offertes te kunnen maken en automatisch echt goede nestings te maken, ontstaat er rust in het gehele plaatbewerkingsproces. Dit geldt dan zowel in het offertetraject, de werkvoorbereiding als op de werkvloer. Dat doet Widenhorn inmiddels al voor meer dan 625 plaatverwerkende klanten in de Benelux.

 

Bedrijfsbiografie te koop
Op stand 7.C001 is de bedrijfsbiografie niet alleen te bekijken, maar ook tegen een gereduceerd beurstarief van slechts 30 euro te verkrijgen en direct mee te nemen.

 

 

 

 

Meer informatie ?

Wilt u ook meer uit uw machines halen met onze innovatieve software, snijonderdelen en gereedschappen, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden! Neem telefonisch contact met ons op +31-(0)10-8209550.