Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Automatisch programmeren van kantbanken met de innovatieve AutoPOL Batch & Remote module

 

Net na de TechniShow heeft FCC Software, de ontwikkelaar van hét programmeersysteem voor kantbanken AutoPOL G2, een innovatieve nieuwe module voor het automatisch programmeren van kantbanken. Deze unieke module is de afgelopen maanden verder ontwikkeld en op de EuroBlech is de nieuwste release getoond. Op de METAVAK tonen we de mogelijkheden zoals deze nu beschikbaar is.

 

Met de module kan de gebruiker meerdere STEP bestanden laden, daarbij aangeven voor welke machine en welk materiaal het is. Vervolgens kan de software automatisch gaan programmeren. Dit kan ook overnight werken. Als alles gereed is, wordt een duidelijk overzicht gegeven welke programma's direct gereed zijn en waar de programmeur nog even naar moet kijken, bijvoorbeeld omdat er gaten dicht bij de buigzone zitten. Alle productiegegevens, zoals documentatie, correcte uitslag en programma voor de kantbank, wordt automatisch in de juiste map geplaatst, direct beschikbaar voor de werkvloer.

 

Dit geheel kan ook gestuurd worden vanuit een ERP systeem, waarbij AutoPOL remote en direct start. In de nieuwste release die eind van het jaar beschikbaar komt, worden de volgende krachtige functionaliteiten aan de module toegevoegd:

 

- Automatisch verwerken samenstellingen en andere 3D formaten

- Prioriteit van productie

- Samenvoegen van programma's met dezelfde gereedschap setup

- Terugkoppeling van tijden voor productieplanning

 

 

 

 

 

Informatie over Widenhorn - Totaalleverancier voor Plaatbewerking

Widenhorn is al sinds 1919 actief als leverancier van metaalbewerkingsbedrijven en de afgelopen 35 jaar als specialist op het gebied van productie- en productoptimalisatie voor Plaatbewerking met behulp van CADCAM, DNC, Calculatie, Automatisch nesten, Laserlenzen, Snijonderdelen, Lasermachines en Gereedschappen. Widenhorn biedt een compleet aanbod voor ieder Plaatbewerkingsbedrijf en ontwikkeld daarnaast zelf maatwerkoplossingen. Met een enthousiast team ondersteunen wij dagelijks honderden plaatwerkbedrijven.