Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Succesvolle JETCAM Gebruikersdagen


April 2015 - JETCAM International s.a.r.l. heeft de afgelopen 2 jaar gewerkt aan de nieuwste versie van JETCAM Expert V18. Deze versie van de award winnende CAM en nesting software beschikt over vele nieuwe functionaliteiten, waaronder een compleet nieuwe interface, nieuwe nesting algoritme en het vlaggenschip van versie 18: Automatisch Plaat Processing voor ponsnibbelmachines.

 

In de Benelux is deze versie deze maand gelanceerd op de gebruikersdag van JETCAM op donderdag 2 april en andere bijeenkomsten in April met gebruikers. Deze dagen zijn gehouden in de vernieuwde presentatie ruimtes van Widenhorn in het bedrijfspand aan de Ambachtsweg 3 in Rhoon. De eerste gebruikersdag startte wat later door de grote hoeveelheid files in het land. Tijdens de Widenhorn bedrijfsupdate kwamen de mensen nog steeds binnen. Uiteindelijk was de ruimte geheel gevuld met enthousiaste JETCAM gebruikers uit velerlei segmenten uit de plaatbewerkingsindustrie, zoals producenten van afvalsystemen, noodverlichting, schakelkasten, panelen, luchtbehandelingskasten, klimaatbeheersingssystemen, food processing, staalbouw, profielen, behuizingen, lessenaars en zelfs een technische hogeschool.

 

De vele nieuwe functionateiten van JETCAM V18 werden niet enkel gepresenteerd, maar ook direct gedemonstreerd in de nieuwe layout. De vele nieuwe functionaliteiten op het gebied van ponsnibbelen, lasersnijden, combinatiemachines, geavanceerde RAS machines en watersnijden werden enthousiast ontvangen. Na een bezoek aan een gebruikersdag konden de aanwezige JETCAM gebruikers direct de nieuwste release meenemen en eventueel met on-line of on-site ondersteuning van Widenhorn installeren en in gebruik nemen.

 

Veel interesse was ook voor de Tips & Tricks presentatie van de support medewerkers van Widenhorn. Deze presentatie zal volgende edities een prominentere plek innemen op de gebruikersdagen van Widenhorn. Naast de huidige functionaliteiten gaf Martin Bailey, directeur van JETCAM International, een kijkje in de toekomstige ontwikkelingen. Welke werd gevolgd door een gast demonstratie van onze Duitse collega Frank Middelhove, van JETCAM Composites GmbH over de volledige automatiseringsmogelijkheden met JETCAM.

 

De door Widenhorn georganiseerde gebruikersdag wordt door JETCAM als uitgangspunt genomen voor alle andere dealers in de wereld. Inmiddels zijn de presentaties naar alle dealers toegezonden, zodat die kunnen profiteren van het werk van Widenhorn en de positieve feedback hierop.

 

Impressie

Onderstaand zijn enkele foto's van de JETCAM gebruikersevenementen.

 

Presentatieruimte van Widenhorn

 


Presentatie van Martin Bailey - directeur van JETCAM

 

Presentatie & scholing JETCAM V18 bij Widenhorn

 

Martin Bailey en Anco Euser met op de achtergrond een gebruikersvideo van Red Bull Racing