Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
EZ Clean Plus™ innovatieve duurzame schoonmaakdoekjes voor laserlenzen


December 2014 - Ophir Optics, onderdeel van Newport, heeft een innovatief nieuw schoonmaakdoekje ontwikkeld om CO2 laserlenzen nog beter te reinigen. De standaard EZ Clean™ doekjes kunnen nog steeds goed gebruikt worden voor het dagelijkse schoonmaakwerk van de laserlenzen. Het nieuwe EZ Clean Plus™ doekje kan de laserlens echt grondig reinigen en hierdoor de lens een nog langere levensduur geven.


Samengesteld uit speciale krasvrije stof en met een afgemeten hoeveelheid ethanol zijn de EZ Clean™ doekjes ideaal voor de standaard reiniging van de laserlenzen. Wanneer er een diepere reiniging is vereist kunnen de innovatieve EZ Clean™ Plus doekjes worden gebruikt om de verontreiniging van het lensoppervlak nog beter schoon te maken. De laserlens kan grondig schoongemaakt worden in een kwestie van seconden. EZ Clean™ vervangt een vijf-stappen-proces - van ethanol door de fles, wattenstaafjes en lenspapier - voor minder stilstandtijd van de laser en een langere laserlens levensduur.

 

Ophir is de enige fabrikant van laserlenzen die ook wegwerp schoonmaakdoekjes biedt," zegt Yehiel Plaut, Sales en Marketing Director van Ophir's Laser Optics Division. "Onze EZ Clean™ en EZ Clean™ Plus doekjes zijn niet alleen de makkelijkste en snelste manier om je lenzen te reinigen, maar ook zeer economisch." Om u kennis te laten maken met de laserlensschoonmaakdoekjes, kunt u met onderstaand formulier een gratis sample aanvragen bij Widenhorn. Deze sturen wij u dan kosteloos toe.

 

Aanvraagformulier gratis sample EZ Clean™ doekjes


Door middel van onderstaand formulier kunt u een gratis sample aanvragen. Tevens kunt u een concurrerende prijsopgave krijgen voor de laserlenzen die u gebruikt of andere informatie aanvragen.