Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn toont plaatwerkoplossingen op MetaalExpo

 

Februari 2013 - Dit jaar zal voor het eerst de MetaalExpo plaatsvinden. MetaalExpo is een nieuwe vakbeurs van branchevereniging FPT/VIMAG en Techni-Show organisator VNU Exhibitions Europe. De eerste editie vindt plaats van 5 t/m 7 maart 2013 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Uit onderzoek onder de bezoekers van de Techni-Show is gebleken dat er een grote vraag is naar praktische oplossingen. Oplossingen die ondernemers helpen om hun bedrijfsprocessen te continueren. De marges staan onder druk in deze economische tijd en klanten leggen de lat steeds hoger. In Nederland moet men flexibel zijn, goede kwaliteit leveren en betrouwbaar zijn. Om dit te realiseren gaat dit ten koste van de winst. Vandaar dat de MetaalExpo is georganiseerd.

 

Widenhorn streeft als bedrijf continu naar optimalisatie van software en processen voor haar klanten. Om deze reden vindt Widenhorn het belangrijk op dit evenement aanwezig te zijn met al haar divisies, plaatbewerking, verspaning en 3D Printing. De stand van Widenhorn C090 is te vinden in hal 7. De openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur en op woensdag is de beurs geopend tot 20.30 uur.

 

Op de MetaalExpo zal Widenhorn de ontwikkelingen van haar software voor plaatbewerking tonen. Zo zal het CADCAM, Calculatie en nestingsprogramma voor snijmachines PROfirst, binnenkort met een V8 komen. Aan deze versie is lange tijd gewerkt en zal voor vele bestaande en nieuwe gebruikers veel besparingen opleveren. Niet alleen in nestingstijd en materiaal, maar ook voornamelijk in werkvoorbereidingstijd. Op de MetaalExpo verwacht Widenhorn een preview te kunnen tonen en de gebruikers kunnen geïnformeerd worden over de ontwikkelingen.

 

Daarnaast kunnen plaatwerkspecialisten zich op de stand van Widenhorn laten informeren over de ontwikkelingen van alle softwareprogramma's. Voor iedere plaatwerk machine kan Widenhorn een optimalisatie bieden en kosten voor bedrijven besparen. Wij zien u op onze stand graag tegemoet.

 

Vraag direct toegangskaarten aan & bezoek onze stand >>>