Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn op de TIV Venray met CADCAM, Calculatie en DNC


November 2012 - Na een succesvolle EuroBlech en METAVAK Gorinchem staat als laatste evenement van 2012 de TIV in Venray op het programma voor Widenhorn. Dit is de tweede editie van de beurs. De eerste editie was Widenhorn ook aanwezig. De locatie is belangrijk voor Widenhorn, omdat er in die regio weinig tot geen interessante evenementen zijn.

 

Widenhorn staat dit jaar op stand 214 pal tegenover het VILO plein. Naast de ontwikkelingen op het gebied van Plaatbewerking en Verspaning, kunnen de bezoekers ook kennismaken met de 3D Printers. Deze zijn in actie te zien en al verkrijgbaar vanaf € 995,00. Op de stand van Widenhorn kunt u de nieuwste versies zien van de volgende plaatbewerkingsoplossingen:

  • PROfirst CADCAM & Automatisch Nesten
  • PROfirst Calculatie
  • LogiTRACE Ontvouwsoftware
  • LogiBARRE Optimalisatie en aansturing van zaagmachines
  • LogiTOLE Optimalisatie en aansturing van knipscharen
  • JETCAM Expert voor Ponsnibbelen & Combinatiemachines
  • AutoPOL CADCAM voor kantbanken
  • Seiki DNC & Machine Monitoring

3D Direct Modelleren met SpaceClaim Sheetmetal

Een belangrijke ontwikkeling die alle dagen gedemonstreerd wordt is de nieuwste release van SpaceClaim Sheetmetal. Dit is geheel in samenwerking geoptimaliseerd met Trumpf®. Spaceclaim Engineer beschikt standaard over een uitgebreide module voor het ontwerpen en uitslaan van plaatbewerkingsonderdelen. Met Spaceclaim voor Plaatbewerking boeken wij zeer goede resultaten en zorgen wij voor een aantoonbare productiviteitsverhoging van engineering en werkvoorbereiding. Dit kunnen wij realiseren door de intelligentie en gebruiksvriendelijkheid van het programma zelf in combinatie met onze deskundige helpdesk. Daarnaast kunt u de gemaakte tekeningen real life renderen met Keyshot, zodat u dit kunt gebruiken in offertes naar uw klanten.

 

U kunt Widenhorn vinden op stand 214 tijdens de TIV Venray. Dit is tevens het laatste evenement van Widenhorn voor 2012. Daarnaast kunt u ook enkele klanten en partners van Widenhorn bezoeken. Onderstaand vindt u een kort overzicht en de plattegrond met de stand van Widenhorn.

 

320 248 324
323 315 255
292 319 247
292 326 298