Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn exposant themadag
'Geld verdienen met kleine series plaatwerk'

 

Mei 2012 - Van de plaatverwerkende industrie wordt meer dan ooit te voren flexibiliteit gevraagd. Toeleveranciers moeten snel, nauwkeurig, goedkoop en met een hoge leverbetrouwbaarheid kleiner wordende series en een groeiend aantal productvarianten kunnen fabriceren; Europa wordt steeds meer een niche markt met kleine series en gespecialiseerde producten.

 

Het doel van deze themadag is om plaatbedrijven en constructeurs van plaatproducten met elkaar kennis te laten delen over hoe een beter resultaat kan worden bereikt in kostprijs, kwaliteit en doorlooptijd. Jan van Hulst van Phoenix 3D Metaal en Rolf van de Putte van Contour gaan tijdens hun lezing in op dit thema. Tevens zullen machineleveranciers antwoord geven op de vraag welke ontwikkelingen zij hebben gerealiseerd om flexibel met kleine series om te gaan in de online programmering en het reduceren van steltijden op kantbanken. Eric Weustink, hoofdredacteur van PBNieuws, zal een overzicht geven van de nieuwe trends en fungeert tevens als dagvoorzitter.

 

Widenhorn zal als exposant aanwezig zijn op deze themadag op 22 mei. Daarbij zullen wij bedrijven informeren over de oplossingen die Widenhorn biedt om kleine series efficient te produceren.

 

Alle informatie over deze themadag vindt u op de website van Mikrocentrum>>>