Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Techni-Show 2012 groot succes voor Widenhorn Groep

 

Mei 2012 -Van 13 tot en met 16 maart stond de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alle innovaties op het gebied van metaalbewerking en toelevering. Een deel van de Jaarbeurs was ingericht voor toeleveranciers onder de naam ESEF en het andere deel was voor de 27ste editie van de Techni-Show. In 1951 was Widenhorn met mechanische gereedschappen al aanwezig op de eerste Techni-Show, welke destijds nog in Rotterdam plaatsvond. Inmiddels zijn dit digitale gereedschappen geworden. In al die jaren heeft de nadruk gelegen op het optimaliseren van productie(middelen) van metaalbewerkingsbedrijven. De Techni-Show is voor het tonen van de nieuwste innovaties, altijd het belangrijkste evenement in de Benelux geweest voor Widenhorn. Dit is in al die jaren niet veranderd, maar de snelheid waarmee de innovaties zich opvolgen wel.

 

Veel bezoekers wisten de stand van Widenhorn te vinden op de nieuwe locatie in hal 11. Vooral de nieuwe voorfreescyclus van Edgecam, de ontwikkelingen op het gebied van Direct Modeling, de innovatieve 3D Printers en de nieuwste release van het PROfirst CADCAM en Calculatie systeem waren erg in trek.

 

Prijswinnaar 3D Printer

Begin mei 2012 is uit alle bijna 2000 bezoekers en geregistreerden van de RapidPro en Techni-show bij Widenhorn, de prijswinnaar getrokken. De 3D Touch 3D Printer is gewonnen door het NIOZ Koninklijk Nederlands Instituut voor Zeeonderzoek. Het bedrijf bezocht de RapidPro in Veldhoven. Binnenkort leest u alles over de prijswinnaar op onze websites.

 

 

 

 

 


De stand van de Widenhorn Groep

 

 

Veel belangstelling op de stand