Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Nieuwste release van LogiTRACE V14

 

Juni 2012 - LogiTRACE is Nederlandstalige ontvouwsoftware voor engineering, ventilatiekanalen, machinebouw en standaard plaatwerk. Kenmerkend is de gebruiksvriendelijkheid, waardoor u er snel mee kunt werken. Door de vele standaardvormen en combinaties daarvan hoeft de gebruiker slechts de afmetingen in te geven. De uitslag wordt automatisch als DXF-file gegenereerd.

 

Elk product wordt direct ontvouwd en kan als 3D worden geëxporteerd
Ontvouwing in 2D is secondewerk. Evenals een dimensionale tekening, die opgeslagen wordt in het standaard DXF-formaat. Ook de plaatgrootte, het gewicht en oppervlak worden zeer snel berekend. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om de prijs van het product te berekenen. Hierdoor weet de gebruiker exact wat productie van een onderdeel gaat kosten. Er wordt dus uiterst efficiënt omgegaan met materiaal. Met als gevolg dat de kosten teruglopen door beperking van uitval en het voorkomen van herhaling van werkzaamheden. Het complete model kan vervolgs als 3D Model worden geëxporteerd als 3D DXF of als STL, zodat u het model in een ander systeem kunt gebruiken.

 

Veel nieuwe mogelijkheden
De nieuwe release van LogiTRACE wordt in de zomer gelanceerd. De nieuwste release van LogiTRACE V14 zal tijdens de TIV Hardenberg voor het eerst in Nederland te zien zijn. Er zijn een aantal nieuwe standaard producten geïmplementeerd. Omdat het systeem modulair is opgebouwd zijn in iedere module nieuwe producten toegevoegd, zodat alle gebruikers profiteren van deze nieuwe versie. Zo zijn er meerdere verloopstukken en broekstukken. Het is zelfs mogelijk een broekstuk compleet zelf te ontwerpen.

 

 

Compleet overzicht in Expert module
Met de Expert module kunt u alle standaard en klantspecifieke vormen gebruiken om een complete constructie te maken. Deze Expert module heeft door de jaren heen nieuwe mogelijkheden gekregen. Met de nieuwste release heeft de gebruiker een compleet overzicht over de gebruikte onderdelen, door verschillende kleuren en duidelijke iconen. Zo kan de gebruiker nog complexere modellen eenvoudig maken.