Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Software
CAD voor Snijmachines
CAD modulen voor Plaatwerk
CAM voor Snijmachines
CAM voor Bevelsnijden
Calculatie & Offertesysteem voor Plaatbewerking
Planning & Shopfloorcontrol
(Papierloze productie)
Logistieke Afraapmodule voor snijmachines
---------------------------------
CADCAM Ponsnibbelen
CADCAM Combimachine
CADCAM Kantbanken
---------------------------------
Optimalisatie Knippen
Optimalisatie Zagen
---------------------------------
3D Onderdelen Tekenen
Uitslagen voor Plaatwerk
Foto's, Tekst & Afbeeldingen in DXF omzetten
3D Direct Modeling
---------------------------------
Machinecommunicatie & DNC
Onderdelen
Laserlenzen & -spiegels
Lasersnijonderdelen
Plasmasnijonderdelen
Electron Power Tubes
Gereedschappen
Kantgereedschappen
Ponsgereedschappen
Messen voor Scharen & Uithoekers
Lasersystemen
Universal Laser Systems
BOFA Filtersystemen
1-Touch Laser Photo
LogiTRACE: Uitslagen maken ging nog nooit zo snel!

LogiTRACE is ontvouwsoftware voor engineering, ventilatiekanalen, machinebouw en standaard plaatwerk. Kenmerkend is de gebruiksvriendelijkheid, waardoor u er zeer snel mee kunt werken. Door de vele standaardvormen en combinaties daarvan hoeft u de afmetingen slechts in te geven. De uitslag ontvangt u automatisch als DXF-file. Daarnaast is LogiTRACE geheel Nederlandstalig.

Maatwerk door modulaire opbouw
Het programma beschikt over een groot aantal standaardvormen. Deze standaardvormen zijn in vier verschillende modules opgedeeld. Hierdoor kunt u voor u de meest geschikte vormen samenstellen. Uitbreiding is altijd mogelijk, zodat u direct in kan spelen op wat u nodig heeft.

Met de expert module 'Combi figuur' kunt u zelf zeer complexe producten samenstellen met behulp van de standaardvormen. U kunt LogiTRACE gebruiken als een stand alone-systeem. Zonder verder te hoeven investeren in een CAD-pakket. LogiTRACE biedt u op overtuigende wijze 'waarde voor uw geld' en bespaart u uren reken- en tekenwerk.

Elk product wordt direct ontvouwd
Ontvouwing in 2D is secondewerk. Evenals een dimensionale tekening, die opgeslagen wordt in het standaard DXF-formaat. Ook de plaatgrootte, het gewicht en oppervlak worden zeer snel berekend. Deze gegevens kunt u gebruiken om de prijs van het product te berekenen. Hierdoor weet u exact waar u aan toe bent als u de platen gaat snijden. U gaat dus uiterst efficiënt om met het materiaal. Met als gevolg dat u de kosten ziet teruglopen door beperking van uitval en het voorkomen van herhaling van werkzaamheden.

LogiTRACE maakt alle productiedocumentatie
LogiTRACE maakt alle benodigde productiedocumentatie. U kunt de dimensionale tekening van het ontvouwde plaatdeel eenvoudig uitprinten, zowel op schaal als 1 op 1. Zelfs inclusief de gevouwen hoeken en markeerlijnen van het plaatdeel. Datzelfde geldt voor de lijsten van de XY-coördinaten, het gewicht, de oppervlakte enz. De DXF-files zijn compatible met alle CAD- en CAM-programma's. U kunt de uitgeslagen tekening direct oproepen in uw CAD-systeem, door deze simpelweg twee maal aan te klikken.

Combinatie van contouren
Naast de expert module 'Combi Figuur' beschikt LogiTRACE over een tweede expert module 'Combi Contour'. Met de Combi Contour module kunt u de onder- en bovenkant, van een door u te maken product, zelf samenstellen. Dit kan zowel een standaard vorm zijn of een door uzelf of door de klant aangeleverde DXF-file. De twee contouren zijn dan geplaatst en kunnen zelfs in de ruimte worden gebogen en/of gedraaid. LogiTRACE berekent een 3D-model van het product en ontvouwt het product automatisch.

Dit zijn nog maar enkele van de vele mogelijkheden van LogiTRACE. Belangrijk is dat u er zeker van kunt zijn dat LogiTRACE compatible is met uw bestaande CAD-software. En dat hierbij optimale efficiency gewaarborgd is.

Demonstratie Versie
Door middel van het aanvraagformulier kunt u geheel vrijblijvend een Demonstratie versie aanvragen voor LogiTRACE.


 

Praktijkvoorbeelden
 
Ventilatietechniek
     
     
Apparatenbouw
     
Constructie