Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Vacature Stagiair Lasersystemen

 

Widenhorn BV, een echt familiebedrijf, is al bijna 100 jaar actief als leverancier van metaalbewerkingsbedrijven en de afgelopen 35 jaar als specialist op het gebied van productie- en productoptimalisatie voor Plaatbewerking met behulp van CADCAM, DNC, Calculatie, Automatisch nesten, Laserlenzen, Snijonderdelen, Gereedschappen en Lasermachines. Met meer dan 400 actieve klanten behoren we tot één van de belangrijkste leveranciers in de Benelux.

 

Door onze sterke groei laatste jaren, zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en leergierige nieuwe collega's. Sinds 2015 leveren wij met veel succes lasersystemen in de Benelux. Wij hebben hiervoor interessante projecten voor verschillende stageopdrachten. Zoek jij een interessante, technische en afwisselende stageplaats, dan ben je van harte uitgenodigd om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

 

Heb jij interesse in een stageplaats en spreekt onze organisatie je aan, dan kun jij je sollicitatie sturen naar Widenhorn BV, Anco Euser (Directeur), Postbus 712, 3170 AA Poortugaal of mailen naar: info@widenhorn.nl