Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Laserinruilweken; ruil uw huidige laser in voor een hoge korting


Juli 2016 - Veel bedrijven beschikken al over een lasersysteem voor het snijden, graveren en markeren van vele materialen. In de praktijk blijkt regelmatig dat de kwaliteit van producten steeds beter moet en dat snelheid van produceren en betrouwbaarheid steeds belangrijker wordt. De Investering in een lasersysteem is dan al gedaan en de machine nog niet afgeschreven om vervolgens te kunnen investeren in een nieuw systeem. Om die reden hebben wij in samenwerking met onze leverancier de unieke laserinruilweken georganiseerd. Tot 30 september 2016 bieden wij u de mogelijkheid uw bestaande Lasersysteem in te ruilen bij aanschaf van een Universal Laser bij Widenhorn! U kunt in ons democenter in Rhoon een vrijblijvende demonstratie krijgen van alle mogelijkheden.

 

 

Voordelen van de Universal Lasers van Widenhorn
Widenhorn & Universal onderscheiden zich door :

 • Complete range van professionele lasers,
 • CO2 & Fiber zelfs in combinatie
 • Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs
 • Gratis software met complete materialen database
 • 2 jaar garantie op de laserbron en 1 jaar op de machine, met uitzondering van slijtdelen
 • Eenvoudig vervangen van de laserbron binnen 2 werkdagen
 • Eigen bezorg & Servicedienst
 • Dual Laser Configuratie
 • Multi-Wavelength Technologie
 • Hoogwaardig metaal Graveren & Markeren
 • Widenhorn Service & Support
 • Voorraad filters en onderdelen

 

Voorwaardes voor deze unieke actie

Voorwaarde is dat u een nieuw gelijkwaardig Universal lasersysteem bij Widenhorn aanschaft en dat uw huidige laser nog functioneert. Wij maken op basis daarvan een scherpe aanbieding met inruilkorting. Als u kiest voor ons systeem dan zullen wij tijdens de snelle levering uw huidige lasersysteem direct meenemen, nadat u heeft aangetoont dat deze nog functioneerd.

 

 

Speciale 1-Touch Photo software voor Graphic Imaging
Universal Laser Systems heeft een eigen ontwikkeld softwarepakket, 1-Touch Laser Photo, om foto’s snel en eenvoudig gereed te maken om te graveren op ieder type materiaal, zogenaamd Graphic Imaging. De software bevat vele filters voor verschillende materialen en types om het contrast van foto’s correct toe te passen voor het benodigde materiaal. De software is eenvoudig in gebruik en kan in samenwerking met alle lasersystemen werken. Simpelweg een foto maken, materiaal kiezen en aanpassingen doen als vergroten, verkleinen, roteren of spiegelen mocht dat nodig zijn. De software kan gebruikt worden voor ieder lasersysteem ook van andere merken. De eenvoud is door bedrijven zelf te ervaren met een gratis 30-dagen versie. Download de trial versie via deze link.

 

 

Materialen eenvoudig snijden door uitgebreide database
Naast het graveren en markeren van metalen, bieden de lasersystemen een breed scala aan mogelijkheden als aanvulling op metaalbewerking. “Hoe vaak moet een bedrijf, zeker in machinebouw of andere takken waarin complete producten worden gemaakt, niet andere materialen verwerken of inkopen. Met een professionele laser kan een breed scala aan materialen worden gesneden van kunststof tot hout en plastic tot rubber en steen. Omdat dit geen dagelijks werk is en de machine dit snel en goed moet kunnen verwerken, beschikt Universal over een complete database met instellingen voor alle bekende en veel voorkomende materialen. Kwestie van het juiste materiaal kiezen en snijden.” Om de kwaliteit voor een materiaal te proberen is er de mogelijkheid om kosteloos bij Widenhorn een product te snijden, graveren of markeren op een van de lasersystemen in het democenter. Op deze manier is ieder bedrijf verzekerd van de hoge kwaliteit.

 

Vraag direct een demonstratie of prijs aan telefonisch +31-(0)10-8209550 of via ons formulier!