Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Veel nieuwe onderdelen & koffiemok in april bij uw bestelling

 

De juiste laserlenzen, protective windows, nozzles, keramieken, straalpijpjes en orifices zijn enorm belangrijk voor een goed snijproces. Zeker in een tijd waar steeds meer onbemand gesneden wordt en niet alleen het NC-programma het succes hiervan bepaald, maar zeker ook de snijonderdelen. De combinatie die Widenhorn hier biedt is dan ook een enorm voordeel voor bedrijven.

 

Grote vaste voorraad & eigen spoed bezorgservice

Voor ieder machinemerk zijn de onderdelen veelal uit voorraad leverbaar. Voor 16.00uur besteld is het de volgende dag al in huis. Daarnaast beschikt Widenhorn over een bezorgservice als producten met spoed nodig zijn. Inmiddels bestaat de voorraad uit meer dan duizend verschillende optieken en snijonderdelen en komen er wekelijks nieuwe bij. Duurzaamheid en snijkwaliteit staat voorop en deze gaan vaak samen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende type nozzles om voor ieder materiaaltype en dikte de beste snijkwaliteit te krijgen.

 

Veel nieuwe onderdelen & scherpe prijzen

Ook bellows voor lasersnijmachines zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar, waarbij vaak enorm op de kosten kan worden bespaard. Widenhorn hanteert scherpe prijzen, hoge kwaliteit en de beste service. De fabrikanten van Widenhorn blijven continue ontwikkelen om met de nieuwste technologie mee te gaan. Afgelopen maanden zijn er vele nieuwe snijonderdelen ontwikkeld. Onderstaand geven we enkele voorbeelden:

  • Trumpf® Keramiek voor Coolline en Brightline (1906032)
  • Trumpf® EAV Set (2228806,2228802,2284439)
  • Trumpf® Nozzles EAU, ECP, EAQ, EAK, EAN, EAC, EGL, EFL, EBC
  • Bystronic® Fiber Nozzlehouder (10074594)
  • Bystronic® Innerpart van Nozzlehouder (10075057)
  • Bystronic® Nozzle body (10071494)
  • Bystronic® Nozzlehouder (10011659)
  • Speciale Nozzles voor automatische nozzlewisselaars zoals Durma®, Mitsubishi® en LVD®
  • Protective Windows en O-ringen in alle maten

 

 

Watersnijonderdelen

Widenhorn heeft inmiddels naast laser- en plasma ook een nieuwe range hoogwaardige watersnijonderdelen voor alle verschillende merken watersnijmachines, waaronder Resato®, Omax®, Flow®, Bystronic®, TCI®, Microstep®, Waterjet Sweden® en Tecnocut®. De voorraad neemt hiervan ook gestaag toe. De straalpijpen zijn niet alleen in Roctec 100 en 500 beschikbaar, maar er bestaat ook een Ecoline. Dit is een nog prijsgunstiger alternatief. Naast straalpijpen zijn ook orifices, diamanten, filters, pomp en snijkoponderdelen.

 

 

 

 

Gratis unieke mok bij uw eerstekomende bestelling in April 2020

De TechniShow is helaas in Maart niet doorgegaan. Voor deze beurs hadden we unieke Widenhorn Koffiemokken laten maken met de leus 'Wij hebben een betere oplossing voor Plaatbewerking'. Om deze weken een heel kleine beetje aangenamer te maken, krijgt ieder bedrijf bij zijn in eerste bestelling van snijonderdelen in April vanaf vandaag deze mok bij de levering. Wees snel want de oplage is beperkt.

 

 

 

Aanvraagformulier Prijsopgave Snijonderdelen


Door middel van onderstaand formulier kunt u een aanvraag doen om van ons direct een prijsopgave te krijgen voor de onderdelen die u gebruikt. In onderstaand formulier kunt u uw huidige artikelnunmmers opgeven en op basis daarvan sturen wij u een prijslijst.