Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Tien tips voor een goed TechniShow 2018 beursbezoek


Maart 2018 - 20 maart gaat de TechniShow 2018 van start. Vier dagen lang staat de Jaarbeurs in het teken van alle innovaties op het gebied van Metaalbewerking en Toelevering. De beurshallen zijn sinds lange tijd weer helemaal gevuld. Wij willen u graag tien tips geven om uw bezoek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

1) Gratis toegang en kans op mooie prijzen
Een bezoek aan de TechniShow is gratis, als u vooraf registreert. Als u dit via Widenhorn doet, dan maakt u tevens kans op een unieke lasergegraveerde Ipad. U kunt dit doen door op de afbeelding rechts te klikken en u te registreren. De prijs wordt op de laatste dag van de TechniShow op de speciale historie stand van Widenhorn getrokken.
     
2) Guided Tours
Tijdens de guided tour gaat u onder begeleiding van een deskundige gids diverse toonaangevende exposanten bezoeken, die hun oplossingen demonstreren en toelichten op het gebied van het onderwerp. In een kort exposé geven de exposanten aan wat er ‘onder de motorkap’ aan nieuws te melden is. Elke tour duurt vijf kwartier tot maximaal anderhalf uur. Wilt u na afloop van de tour meer informatie over een bepaald onderwerp, dan kunt u zich wenden tot de betreffende exposant. De deelnemende exposanten houden daar rekening mee. Dit jaar zal Widenhor voor het eerst deelnemen met simpele oplossingen om u veel tijd te besparen. Boek dan de Guided Tours Plaatwerk - Smart Software.
     
3) Zaagmachine programmeren
Op stand 8.C060 van Promatt kunt u de unieke LogiBARRE Zaagconverter, een van de softwareoplossingen van Widenhorn, live in werking zien met een Behringer Eisele PSU 450 zaagmachine. Door de goede samenwerking tussen beide bedrijven, loopt het programmeerproces soepel en kan werkvoorbereidingstijd enorm worden gereduceerd. De machinestilstand wordt hierdoor tot een minimum beperkt en materiaal optimaal gebruikt. U kunt daarnaast ook andere partners van Widenhorn bezoeken, zoals Tuwi (7.C002), Resato (7.B034), SATO (7.F068), Wouters/MicroStep (7.C082) en Primoteq (12.A033).
     
4) Speciale openingstijden & Meal Deals
Dit jaar zijn de openingstijden aangepast, zodat u niet meer in de file hoeft te staan of in de trein geen zitplek heeft. Daarnaast zijn er voor de ruimere openingstijden ook Meal Deals. Onderstaand ziet u de openingstijden en als u op de afbeelding klikt, krijgt u alle informatie.
- Dinsdag 20 maart 2018 = 10.00 - 19.00 uur
- Woensdag 21 maart 2018 = 10.00 - 19.00 uur
- Donderdag 22 maart 2018 = 10.00 - 21.00 uur
- Vrijdag 23 maart 2018 = 10.00 - 17.30 uur
     
5) PlaatbewerkingsNieuws
Het nieuws op het gebied van Plaatbewerking vindt u in het magazine PlaatbewerkingsNieuws van 54U media, ook uitgever van MetaalNieuws en 3D print magazine. Alle innovaties en ontwikkelingen voor Plaatbewerking en Lasertechnologie worden vier maal per jaar in een magazine uitgegeven. Mocht u het magazine niet krijgen, dan kunt u deze halen op stand 9.B055.
Daarnaast zijn er nog andere magazines en vakbladen die berichten over de TechniShow, zoals Metaal Magazine, Metallerie, Vraag&Aanbod (8.A064) & TechniShow Magazine.

     
6) ESEF
Gezamelijk met de de TechniShow vindt tijdens deze vier dagen ook de ESEF plaats in hal 1-3. Een terugkerend thema is zelf maken of uitbesteden, de combinatie van deze beurzen toont dat ook mooi aan. Op de ESEF zijn veel toeleveringsbedrijven te vinden, waaronder ook veel bedrijven die software, gereedschappen of onderdelen van Widenhorn gebruiken, zoals Heel Metaal (1.A082), De Cromvoirtse (1.D021), King Metaal Machinefabriek (1.E061), 247Tailor Steel (1.B060), Bumet (2.D011), Geton (1.D076), Merford (2.F010) en VDL (1.B090). U kunt zich hier informeren en aanmelden voor de ESEF.
     
7) Korting op treinticket
Als u geen last wilt hebben van files en parkeerproblemen, dan kunt u ook met de trein komen. Vanaf het station kunt u lopen naar de Jaarbeurs. Via de website van de TechniShow krijgt u zelfs korting op een retour kaartje. Het ESEF/TechniShow-retour is verkrijgbaar op E-ticket vanaf elk station in Nederland naar Utrecht Centraal. Dit evenemententicket geeft u recht op 20% extra korting op de normale treinprijs. Als u op de afbeelding rechts klikt, krijgt u alle informatie.
     
8) Innovaties in de corridor
Tijdens TechniShow en ESEF presenteren verschillende studententeams hun innovatieve producten in de centrale corridor. Vanuit deze innovaties wordt de verbinding gezocht met de verschillende sectoren op de beursvloeren. De bezoeker wordt hier geïnspireerd door de innovatieve producten en zal wegwijs worden gemaakt in het Make & Buy vraagstuk. Hoe produceer ik het zelf (TechniShow) en welke toeleverancier kan mij hier bij helpen (ESEF).
     
9) Workshops & Praktijksessies
Tijdens de TechniShow kunt u deelnemen aan verschillende workshops en praktijksessies die u in uw dagelijkse praktijk kunnen helpen. Op de speciale pagina vindt u het totale programma van TechniShow en ESEF. Wilt u specifiek naar een hal of bent u geïnteresseerd in de guided tours, dan filtert u op Theater. U kunt ook filteren op de dag dat u naar de beurs gaat. Zo stelt u uw persoonlijke programma samen.

     
10) Stands van Widenhorn met innovaties & historie
Als laatste mag u natuurlijk een bezoekje aan de stands van Widenhorn niet vergeten. Op stand 7.D002 aan het begin van de Plaatwerkhal, vindt u alle innovaties op het gebied van software, gereedschappen, laserlenzen, onderdelen en lasermachines.

Daarnaast hebben we een speciale historie stand over onze 100 jarige bedrijfsgeschiedenis en de historie van de TechniShow. Deze vindt u ook in hal 7.F028. Op deze stand vindt u oude foto's en mooie items uit ons bedrijfsmuseum.