Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Nieuw type Laserlens: Duurzame Duralens Extra

Ophir, één van de marktleiders op het gebied van laserlenzen en laserspiegels, heeft een nieuw type laserlens ontwikkeld. In de Benelux is deze nieuwe unieke laserlens exclusief beschikbaar bij Widenhorn. De Duralens Extra heeft de volgende unieke eigenschappen:

  • lage absorptie
  • radioactief vrij
  • optimale focus stabiliteit
  • optimale levensduur

De Duralens Extra is een aanvulling op de verschillende types die reeds bestaan, Duralens, Black Magic en Clear Magic. In de eerste fase is dit type enkel beschikbaar voor Trumpf en Bystronic Lasersnijmachines.


Tijdens een bezoek aan de TechniShow stand 7.D002 kunnen de medewerkers van Widenhorn u adviseren over de best mogelijke laserlens voor uw toepassing en kunnen zij een mooi aanbod voor u doen.

 

Daarnaast levert Widenhorn hoogwaardige snijonderdelen voor alle types laser-, fiber- en plasmasnijmachines. De ontwikkeling voor deze onderdelen staat zeker niet stil. Met ieder nieuw type machinemodel komen vaak ook andere nozzles, keramieken, balgen of andere onderdelen beschikbaar. Deze zijn bij Widenhorn, met minimaal dezelfde kwaliteit, beschikbaar tegen een heel gunstig tarief. Alles wordt uit voorraad geleverd en is eenvoudig te bestellen.

Informatie over Widenhorn - Totaalleverancier voor Plaatbewerking

Widenhorn is al sinds 1919 actief als leverancier van metaalbewerkingsbedrijven en de afgelopen 35 jaar als specialist op het gebied van productie- en productoptimalisatie voor Plaatbewerking met behulp van CADCAM, DNC, Calculatie, Automatisch nesten, Laserlenzen, Snijonderdelen, Lasermachines en Gereedschappen. Widenhorn biedt een compleet aanbod voor ieder Plaatbewerkingsbedrijf en ontwikkeld daarnaast zelf maatwerkoplossingen. Met een enthousiast team ondersteunen wij dagelijks honderden plaatwerkbedrijven.