Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
TechniShow levert meer op dan alleen goede contacten;
5de generatie in familiebedrijf Widenhorn aan de slag

 

Net als veel bedrijven was de afgelopen TechniShow ook voor Widenhorn een groot succes. Veel bezoekers wisten de stand te vinden om kennis te nemen van de innovaties op het gebied van software, gereedschappen en onderdelen voor Plaatbewerking. Er was vooral veel vraag naar de geavanceerde 3D STEP module. Veel bestaande en nieuwe klanten namen direct de beslissing om deze module aan te schaffen, mede vanwege de zeer korte terugverdientijd. 

 

Door de al aanwezige drukte had Widenhorn voor de standbemanning hulp van familie ingeroepen. Neef Dinant had even geen baantje of opleiding en wilde graag helpen met het demonstreren van de lasersystemen. Dat bleek zo'n succes net als de interesse voor de mogelijkheden van Plaatbewerking dat hij graag in dienst wilde komen. Dat kwam goed uit want door de groei was er behoefte aan enthousiaste nieuwe mensen. Maar in de Techniek is het voor iedereen lastig personeel te vinden. 

 

Twee weken later was het contract een feit en een heugelijk moment, want Dinant is de eerste 5de generatie in het familiebedrijf. De geplande logistieke opleiding is ingeruild voor een technische opleiding. Dinant zal starten met alle magazijn werkzaamheden en service aan de Universal Lasers maar is enthousiast genoeg om alles wat Widenhorn te bieden heeft te leren! Waar de TechniShow al niet goed voor kan zijn!

 

 

 

Informatie over Widenhorn - Totaalleverancier voor Plaatbewerking

Widenhorn is al sinds 1919 actief als leverancier van metaalbewerkingsbedrijven en de afgelopen 35 jaar als specialist op het gebied van productie- en productoptimalisatie voor Plaatbewerking met behulp van CADCAM, DNC, Calculatie, Automatisch nesten, Laserlenzen, Snijonderdelen, Lasermachines en Gereedschappen. Widenhorn biedt een compleet aanbod voor ieder Plaatbewerkingsbedrijf en ontwikkeld daarnaast zelf maatwerkoplossingen. Met een enthousiast team ondersteunen wij dagelijks honderden plaatwerkbedrijven.