Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
AutoPOL GT, offline kantbank programmeren to the next level

 

AutoPOL is al sinds de release begin deze eeuw een marktleider in het offline programmeren van kantbanken. Een nieuwe generatie, genaamd AutoPOL GT, is onlangs gelanceerd. De software is afgelopen jaren verder ontwikkeld en verbeterd en brengt een nieuwe manier van gebruiksvriendelijkheid, zoals niet eerder gezien.

 

AutoPOL is één van de pioniers van software voor het offline programmeren van kantbank. Gedurende deze jaren heeft AutoPOL zijn positie van meest geschikte en meest geavanceerde oplossing vast weten te houden. Ondanks dat de software technisch zeer hoogwaardig is en beschikt over geavanceerde mogelijkheden, is de gebruiksvriendelijkheid altijd enorm gewaardeerd door gebruikers.

 

 

Ondanks dat het hoogwaardige technische niveau steeds verder wordt verbeterd en ontwikkeld, is ook veel energie gestoken in het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Het resultaat is de nieuwe release AutoPOL GT. Deze nieuwe generatie software biedt een nog hogere standaard in gebruikerservaring in het offline programmeren van kantbanken.

 

Met een geschiedenis van een traditionele computeromgeving en de toekomst van draagbare mobiele apparaten, is AutoPOL GT ontwikkeld als zogenaamde hybride software. Dit betekend dat het zowel efficiënt gebruikt kan worden met een klassieke muis, maar ook met een modern touch screen apparaat.

 


Naast alle gebruikers interface verbeteringen, zijn er ook veel verbeteringen en uitbreidingen van de technische functionaliteit en mogelijkheden. De software is aangepast aan het gebruik door middel van touch screen, waarbij veel functies meer geautomatiseerd zijn en nog makkelijker te bedienen zijn. Het effect is dat daarbij veel technische functies enorm zijn verbeterd, zodat dit gebruikt kan worden met minder interactie van de gebruiker.


De nieuwe versie is direct beschikbaar voor alle gebruikers met een actueel Serviceabonnement. Deze kan direct vanaf het klantportaal van AutoPOL worden gedownload. De nieuwste versie wordt tevens bij iedere nieuwe installatie uitgeleverd.


Om het voor gebruikers nog makkelijker te maken om met de nieuwe versie te werken, zijn er meer dan 15 tutorials beschikbaar in het Help menu. Ook voor nieuwe gebruikers wordt het zo nog makkelijker om met de software te leren werken.

 


AutoPOL heeft altijd voorop gelopen als het gaat om functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid in het offline programmeren van kantbanken. Met deze nieuwe generatie van de software wordt dit opnieuw naar een hoger niveau gebracht. De reactie die we krijgen van nieuwe en bestaande gebruikers is overweldigend. Iedereen is enorm onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid en de kracht van AutoPOL GT,” zegt Fredrik Holmvik, Product Manager van FCC Software.


Over FCC Software & Widenhorn
FCC Software is een bedrijf dat al sinds 1987 software van het hoogste niveau ontwikkeld en verkoopt voor Plaatbewerking. Al sinds de start is het bedrijf gevestigd in Falköping in Zweden. FCC Software opereert wereldwijd en heeft veel strategische partners, waardoor een sterk netwerk is ontstaan voor verkoop en ondersteuning. Widenhorn is al sinds 2004 de onafhankelijk leverancier van AutoPOL in de Benelux. De oplossing past perfect in de filosofie van Widenhorn; krachtige, gebruiksvriendelijk software voor een eerlijke prijs. In combinatie met de kantgereedschappen en gekoppeld aan andere CADCAM oplossingen biedt Widenhorn ook hiermee een mooie totaaloplossing voor plaatbewerkingsbedrijven.