Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Universal Laser van Widenhorn op TIV Demoplein 2


 

Widenhorn is sinds vorig jaar leverancier van de professionele lasersystemen van het marktleidende Amerikaanse Universal Laser Systems. Dit heeft al tot diverse succesvolle implementaties geleid en sluit uitstekend aan op de totaaloplossing die Widenhorn al jaren levert voor plaatbewerking. De Technische Industriële Vakbeurs is een ideaal platform om de mogelijkheden te tonen van deze lasersystemen. Hier komen alle verschillende industrieën samen van metaalbewerking tot kunststoffen en van engineeringsbedrijven tot bedrijven in elektrotechnische en verpakkingsindustrie. Al deze bedrijven kunnen een lasersysteem inzetten ter ondersteuning of optimalisatie van hun bedrijfsproces. Dit is ook een belangrijke reden dat de Universal Laser live gedemonstreerd zal worden op het Demoplein 2 van de TIV.

 

 

VLS 6.60 voor snijden, graveren en markeren
Op het demoplein zal Widenhorn de Universal Laser VLS6.60 demonstreren in combinatie met een BOFA afzuigunit. Deze professionele laser kan producten tot 910mm x 584mm bewerken met een hoge snelheid en nauwkeurigheid. Vele materialen kunnen worden gesneden, zoals kunststof, rubber, textiel, hout, leer, karton en daarnaast kunnen deze materialen ook worden gegraveerd of gemarkeerd. De range van materialen waarbij dit nog meer kan is zeer uiteenlopend, van metaal en marmer tot glas en steen. Op het demoplein zijn de verschillende mogelijkheden te zien en gaat de bezoeker niet met lege handen naar huis.

 

 

Graphic Imaging; Foto’s en afbeeldingen lasermarkeren
Producten moeten steeds unieker worden en het markeren van foto’s of afbeeldingen wordt hierbij steeds belangrijker. Universal Laser Systems heeft hiervoor een softwareoplossing welke voor iedere laser kan worden gebruikt; 1-Touch Laser Photo. Het programma werkt eenvoudig in 3 stappen:

 

  1. Selecteer een foto of afbeelding.
  2. Selecteer het te graveren of te markeren materiaal
  3. Vervolgens zal 1-Touch Laser Photo het correcte contrast maken voor een optimaal resultaat.

 

De gebruiker kan zelf ook filters toepassen en een preview bekijken hoe een afbeelding eruit ziet op hout, steen, glas of metaal. Tijdens de live demonstratie kunt u hiervan de mogelijkheden zien, maar ook zelf op kantoor 30 dagen gratis proberen. Een bezoek aan het demoplein is dus meer dan de moeite waard.

 

 

 

 

Widenhorn op de Technische Industriële Vakbeurs in Hardenberg

Widenhorn zal tijdens de achttiende editie van de TIV Hardenberg op stand 522 haar complete Totaaloplossing voor Plaatbewerking tonen van gereedschappen, laserlenzen, snijonderdelen, lasersystemen en innovatieve software met verschillende nieuwe releases. Daarnaast wordt tijdens de TIV een compleet nieuwe eigen stand in gebruik genomen, welke de komende jaren op alle beurzen zal terugkeren. Vraag hier direct kaarten aan.