Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn op de EuroBlech met veel innovatieve software releases


Oktober 2016 - Van 25 tot 29 oktober staat de EuroBlech, de grootste beurs voor Plaatbewerking, weer op het programma in Hannover. Dit is het evenement waar alle innovaties op het gebied van Plaatbewerking worden getoond en nieuwe machines, software en gereedschappen worden gelanceerd. Als toonaangevende leverancier van een unieke totaaloplossing voor Plaatbewerking, met software, laserlenzen, snijdonderdelen en gereedschappen mag Widenhorn natuurlijk niet ontbreken op de EuroBlech. Widenhorn zal van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig zijn op de stand van de PROfirst Groep en assistentie verlenen op de stands van andere fabrikanten, zoals JETCAM, Parma Stamp, Ophir en A.B. Esse voor plaatbewerkingsbedrijven uit de Benelux.

 

 

 

 

Alle fabrikanten en leveranciers van Widenhorn lanceren tijdens de EuroBlech nieuwe releases en producten. Een week later zijn deze innovaties ook op de METAVAK in Gorinchem te zien op de stand van Widenhorn. Daarnaast zijn op de EuroBlech ook de eigen ontwikkelingen van Widenhorn te zien, zoals de innovatieve zaagconverter en de gebruiksvriendelijke WebCalculatie. Een bezoek aan stand B157 in Hal 12 is dus meer dan de moeite waard.

 

PROfirst V10 CADCAM & Offertesysteem voor alle Snijmachines
De PROfirst Groep lanceert de nieuwste releases van PROfirst V10 en LogiTRACE V16 op de EuroBlech. Voor het eerst zullen deze versies live voor het grote publiek te zien zijn. LogiTRACE, de gebruikersvriendelijke uitslagen en HVAC software, beschikt over vele nieuwe vormen, maar ook een complete 3D module. Deze 3D plaatwerkmodule is ook toegevoegd in PROfirst. Hiermee kunnen bedrijven zelf 3D plaatwerkonderdelen tekenen, maar nog belangrijker is dat 3D STEP files kunnen worden ingelezen en automatisch worden omgezet naar correcte uitslagen, met in acht neming van de buigverliezen of het gebruikte gereedschap. De uitslag bevat direct alle informatie voor de calculatie en het CADCAM gedeelte, zodat zettingen automatisch worden berekend en materiaal en dikte niet meer hoeven worden ingegeven. PROfirst V10 biedt ook vernieuwde snijstrategieën voor snelle CO2 en fiberlasersnijmachines. De offertemodule is uitgebreid met een import mogelijkheid van Excel bestanden, zodat adequate offertes maken echt een kwestie van secondes wordt! Het calculatie- en offertesysteem is door Widenhorn uitgebreid met een Webportal, welke door de eenvoud en kracht bruikbaar is voor ieder toeleveringsbedrijf!

 

 

 


JETCAM V19 biedt verdere automatisering van pons- en combinatiemachines
Op de stand van JETCAM is de nieuwe V19 release te zien, van deze award winnende, programmeersoftware voor ponsnibbel- en combinatiemachines. Naast enkele grote nieuwe functionaliteiten zijn er ook vele honderden kleine verbeteringen doorgevoerd over de gehele software, zodat werkelijk iedere gebruiker hier voordeel van heeft. Naast nieuwe multinesting technologie en turret nesting is het automatisch plaatsen van zuigers voor ontlaadrobots ook volledig functioneel. De gebruikersinterface is ook verder geoptimaliseerd, zodat programmeurs nog sneller kunnen werken.

 

Duurzame gereedschappen, laserlenzen en onderdelen
De toonaangevende fabrikanten van Widenhorn zijn uiteraard ook aanwezig op de EuroBlech. Parma Stamp, ruim 40 jaar fabrikant van hoogwaardige kantgereedschappen, toont nieuwe coatings waardoor gereedschappen nog langer mee gaan en producten geen aftekening krijgen. Ook zijn de maatwerk mogelijkheden te zien die Parma Stamp biedt. Ophir toont naast de laserlenzen voor CO2 lasersnijmachines, ook het volledige pakket voor Protective Windows en FiberLenzen voor alle type fiberlasersnijmachines. Als laatste is A.B. Esse, de fabrikant van nozzles, keramieken en andere spare-parts voor lasersnijmachines, aanwezig met de nieuwste type onderdelen, welke door Widenhorn uit voorraad worden geleverd.

 

Standoverzicht Widenhorn fabrikanten en leveranciers EuroBlech

 

PROfirst Groep & Widenhorn Hal 12 Stand B157
JETCAM Expert V19 Hal 14 Stand L29
Parma Stamp Hal 11 Stand G177
Ophir Hal 11 Stand J94
A.B. Esse Hal 14 Stand L12

 

Foto's van de leveranciers van Widenhorn op de EuroBlech 2016