Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Parma Stamp biedt kwalitatief hoogwaardige maatwerk en standaard kantgereedschappen voor iedere kantbank


Juli 2016 - Medewerkers van Widenhorn zijn in Juni enkele dagen op bezoek geweest bij onze fabrikant van kantgereedschappen Parma Stamp in Italië. Vanwege de ingebruikname van een nieuwe fabriek met de modernste apparatuur en de enorme groei in de advisering en verkoop van kantgereedschappen was een bezoek ondanks de drukte van groot belang. De ontvangst op de verschillende locaties was van Italiaanse gastvrijheid. De enorme kennis en expertise die Parma Stamp in de ruim 40 jaar heeft opgedaan, is direct terug te zien in de manier van werken. Met de hoogste precisie en kwaliteit wordt gewerkt voor een prachtig eindresultaat.

 

 

Parma Stamp beschikt over een eigen Research & Development afdeling. Hierin worden alle gereedschappen volledig 3D getekend en krachtberekeningen gedaan alvorens de gereedschappen in productie worden genomen. Nadat het materiaal in grote blokken wordt aangeleverd, worden deze op de high-end freesbanken gefreesd met CADCAM gegenereerde programma's. Gereedschappen kunnen over een lengte van ruim 6 meter worden gemaakt, zodat indien nodig gereedschap niet in secties, maar uit 1 stuk kan worden gemaakt voor grote en zware kantbanken.

 

De gereedschappen worden inductie gehard en niet laser gehard, wat een duidelijk voordeel geeft in hardheid en duurzaamheid. Dit hardingsproces biedt al een zeer goede kwalitatieve oplossing, maar er zijn daarnaast nog speciale coatings beschikbaar voor hele specifieke kantprocessen, zoals RoseLine en BlackLine. Deze coatings zijn het het resultaat van Parma Stamps jarenlange onderzoek en testen. De kantgereedschappen zijn geheel geslepen met een hoge nauwkeurigheid. De standaard tolerantie waarop wordt gewerkt door Parma Stamp is 0,02mm over een lengte van 4 meter en dit kan zelfs over een lengte van 6 meter behaald worden.

 

Naast alle standaard gereedschappen die leverbaar zijn voor alle merken kantbanken en systemen, is Parma Stamp sterk in speciale maatwerk gereedschappen. Hoe complexer het product en moeilijker het materiaal des te krachtiger komt Parma Stamp naar voren. Widenhorn kan u hier goed over adviseren, zodat u de beste kwaliteit voor de beste prijs krijgt en gegarandeerd zo lang mogelijk optimaal met uw gereedschappen kunt werken. Als u een product heeft, waar u een oplossing voor zoekt, dan bekijken wij dit graag voor u, want met goed gereedschap haalt u meer uit uw machines en materiaal.

 

Daag ons en Parma Stamp uit en laat ons u overtuigen door onze kwaliteit en prijs >>>