Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn leverancier Parma Stamp Kantgereedschappen


November 2015 - Widenhorn heeft sinds enkele weken het dealerschap verkregen van de Italiaanse kantgereedschappen fabrikant Parma Stamp. Al ruim 40 jaar worden kantgereedschappen door het bedrijf met hoge nauwkeurigheid en kwaliteit ontwikkeld en gefabriceerd. Niet alleen levert Parma Stamp aan bedrijven in heel Europa als Widenhorn, maar daarnaast ook aan fabrikanten van kantbanken. Naast standaard kantgereedschappen voor alle type kantbanken, biedt Parma Stamp maatwerk gereedschappen, die geheel in eigen fabriek worden geconstrueerd en gefabriceerd. Ook een wisselsysteem om meerdere radiussen te gebruiken in een gereedschaphouder behoort tot de mogelijkheden.

 

In 2015 is een nieuwe fabriek in Parma in gebruik genomen, door de alsmaar toenemende vraag. “We waren al een tijd op zoek naar een betrouwbare en hoogwaardige partner op het gebied van kantgereedschappen,” ligt Anco Euser, directeur van Widenhorn, toe. “We kregen steeds vaker de vraag van onze klanten voor zowel standaard als maatwerk kantgereedschap. Via een gezamenlijke Duitse relatie zijn we in contact gekomen en was de samenwerking heel snel een feit, en net rondgekomen voor de METAVAK Gorinchem.” Parma Stamp was al langer zoekende naar een goede betrouwbare partner in Nederland zo vertelt Laura Marchionneschi, Sales Manager van het bedrijf. “Nederland is voor ons een belangrijke markt waar wij nog geen goede partner hadden. Door de lange historie van Widenhorn, het enthousiaste team gekwalificeerde mensen en de goede naam in de markt, zijn wij ervan overtuigd dat onze samenwerking een succes zal worden. En dat gevoel werd ook direct bevestigd. Niet alleen door de goede presentatie van de kantgereedschappen in de showroom van Widenhorn in Rhoon en op de verschillende beurzen, maar ook doordat binnen een week meerdere bestellingen werden geplaatst.”

 

 

Neem contact met ons op voor een brochure van de Parma Stamp kantgereedschappen of een prijsopgave. Telefonisch op nummer +31(0)10-8209550 of via ons aanvraagformulier.