Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn breidt team binnen een jaar uit met
enthousiaste ervaren Account Manager


Oktober 2015 - Widenhorn heeft tot dusver uitstekende eerste drie kwartalen van 2015 gekend, met een omzetgroei van ruim 30%. Doordat ook de softwareontwikkelingen zowel vanuit de leveranciers, maar zeker ook binnen Widenhorn snel gaan, was de noodzaak er al binnen een jaar na de specialisatie van Widenhorn voor Plaatbewerking, om het team uit te breiden. Het aantal klanten blijft sterk groeien en vanuit Widenhorn is de wens nog meer contact met de klanten te hebben, zodat ze het optimale uit de producten en diensten blijven halen.

 

Deze zoektocht heeft inmiddels een nieuwe enthousiaste collega opgeleverd, Mike Hendriksen, die eind september is gestart bij Widenhorn. Mike is al ruim 10 jaar actief in verschillende technische commerciële functies, waarbij het zwaartepunt altijd heeft gelegen op service. Bij zijn vorige werkgever kwam hij regelmatig op grote scheepswerven en daar vielen de grote plasmasnijmachines altijd al op. Daarnaast heeft hij ervaring met CAD (AutoCAD) en ERP (Navision). Een van zijn vrienden heeft een plaatwerk en constructiebedrijf, waar hij geregeld te vinden is. De plaatbewerkingsindustrie is hem dus geheel niet onbekend. "Mijn passie is om nieuwe technische dingen te leren en bedrijven hier goed over te adviseren en zodoende een langdurige relatie op te bouwen," vertelt Mike. "De innovatieve producten van Widenhorn gaven mij de doorslag om deze uitdagende functie aan te gaan", vertelt Mike. "Widenhorn is nog een echt familiebedrijf en dat zie je ook in de service die geleverd wordt en de manier waarop er gewerkt wordt met elkaar. Voor mij als commercieel technische man is het belangrijk dat je weet, dat je kunt vertrouwen op de service medewerkers, want die moeten alles toch optimaal uitvoeren uiteindelijk."

 

Mike zal het commerciële visitekaartje worden van Widenhorn bij klanten, potentiële klanten en op beurzen. Dit werd voorheen ingevuld door de technische mensen, maar die kunnen zich nu volledig toeleggen op de ondersteuning, maatwerk ontwikkeling en implementatie van projecten. Op deze manier kan Widenhorn nog vooruitstrevender worden zowel in producten, maar ook in diensten. De komende maanden zal dit al direct blijken door de lancering van eigen innovatieve softwareoplossingen, nieuwe releases van software en de lasermachines van Universal.