Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Seminar: Offline programmeren van uw kantbanken op herhaling


Mei 2016 - Steeds vaker bekijken bedrijven de mogelijkheid om de aanwezige of toekomstige kantbanken offline te programmeren. De producten en machines worden complexer en de programmering aan de kantbanken neemt hierdoor veel tijd in beslag. Zeker als er 3D tekeningen worden aangeleverd, die niet eenvoudig te corrigeren of aan te passen zijn. Dit kan eenvoudig worden geoptimaliseerd met een CADCAM systeem voor de aansturing en optimalisatie van kantbanken.

 

Widenhorn organiseerde hiervoor een seminar op 4 februari 2016. Vanwege het succes herhalen we de seminar voor het offline programmeren van kantbanken in de presentatie en demonstratieruimte in Rhoon op 25 augustus a.s. Deze seminar zal in de ochtend plaatsvinden van 10.00-12.00 uur en is kosteloos te bezoeken. Tijdens deze seminar laten wij u op een prettige en informele manier kennis nemen van o.a.:

  • voordelen van offline programmeren
  • handmatig programmeren versus offline programmeren
  • de mogelijkheden van CADCAM voor kantbanken
  • automatische volgorde bepaling en botsingcontrole
  • snel aanpassen en ontwerpen van plaatwerkdelen
  • besparingen die u kunt realiseren
  • stroomlijning van uw productieproces
  • mogelijke koppelingen naar andere CAD en CAM systemen
  • welke fabrikaten kantbanken en besturingen direct te programmeren zijn

Aanmelden

Aanmelden kan door met deze link een mail te sturen met de bedrijfsnaam en de namen van de bezoekers.

 

Informatie over Widenhorn - Totaalleverancier voor Plaatbewerking

Widenhorn is al sinds 1919 actief als leverancier van metaalbewerkingsbedrijven en de afgelopen 35 jaar als specialist op het gebied van productie- en productoptimalisatie voor Plaatbewerking met behulp van CADCAM, DNC, Calculatie, Automatisch nesten, Laserlenzen, Snijonderdelen, Lasermachines en Gereedschappen. Widenhorn biedt een compleet aanbod voor ieder Plaatwerkingsbedrijf en ontwikkeld daarnaast zelf maatwerkoplossingen. Met een enthousiast team ondersteunen wij dagelijks honderden plaatwerkbedrijven.

 

Informatie over AutoPOL G2 - CADCAM voor Kantbanken

AutoPOL, de CADCAM oplossing voor de optimalisatie van kantbanken, heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld. FFC Software, de ontwikkelaar van AutoPOL, heeft dit jaar een aantal nieuwe updates uitgebracht. Deze nieuwe release biedt nieuwe mogelijkheden voor het 3D Design en voor het importeren en snel correct uitslaan van 3D tekeningen. Als de gebruiker ook de kantbank aanstuurt, dan kan direct een NC-code voor de kantbank worden gemaakt, waarbij AutoPOL G2 zelf de gereedschappen kiest en de machine optimaliseert. De werkvoorbereider kan zelfs op het laatste nog switchen van kantbank en opnieuw de NC-code genereren en botsingcontrole doen.