Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Tien tips voor een goed Techni-Show beursbezoek

 

Maart 2014 - 11 maart gaat de Techni-Show 2014 van start. Vier dagen lang staat de Jaarbeurs in het teken van alle innovaties op het gebied van Metaalbewerking en Toelevering. Wij willen u graag tien tips geven om uw bezoek zo efficient mogelijk te laten verlopen.

 

Tien tips

 1. Registreer u voor gratis toegangskaarten
  Heeft u nog geen toegangskaarten voor de beurs, dan kunt u zich hier direct registreren, dan maakt u tevens kans op een lasersnijpakket van Widenhorn.
 2. Naast de stands van alle exposanten is er ook een uitgebreid lezingenprogramma. U kunt hierbij een keuze maken van de zaken die binnen uw bedrijf spelen en hier een lezing van bijwonen. U kunt hier alle lezingen vinden en u aanmelden.
 3. Dit jaar zijn er voor het eerst Guided Tours voor zowel Plaatbeweking als Verspaning. Widenhorn heeft besloten vanwege de drukte hier niet aan deel te nemen dit jaar, maar de Plaatbewerking Guided Tours zijn zeker de moeite waard. U kunt zich hier registreren om hieraan deel te nemen.
 4. De Guided Tours start op de stand van PlaatbewerkingsNieuws (en Metaalnieuws). Altijd handig om hier het nieuwste PlaatbewerkingsMagazine op te halen met het laatste nieuws over Plaatbewerking.
 5. MikroStep is een van de machinefabrikanten die met enige regelmaat PROfirst CADCAM levert bij hun snijmachines. Op de TechniShow wordt een enorme watersnijmachine tentoongesteld van 12x3m op stand 7.D128.
 6. Naast de Techni-Show vindt tijdens deze vier dagen ook de ESEF plaats in hal 1-3. Hier zijn veel toeleveringsbedrijven te vinden, waaronder ook vele klanten van Widenhorn, zoals Zuidberg Staalservice (01.F102), Heel Metaal (01.D130), King Metaal Machinefabriek (01.D097) en Veratio (01.B053). U kunt zich hier informeren en aanmelden voor de ESEF.
 7. Kom voordelig naar de beurs me het spoordeelticket van NS, inclusief een kopje koffie of thee. Klik hier voor alle informatie.
 8. Tijdens de Techni-Show worden innovatieve producten in de schijnwerpers gezet met de prestigieuze Techni-Show Innovatie Awards. Deze prijzen worden uitgereikt tijdens de vakbeurs, op dinsdag 11 maart. De innovators voor Plaatbewerking zijn Resato, Trumpf Nederland, Dibalex en Morris Solutions. Deze kunt u allen bezoeken tijdens de beurs.
 9. Voor de beurs is er tevens een beurs App ontwikkeld. Deze App is nu enkel nog te downloaden voor Google Play, maar komt ook nog beschikbaar voor Iphone. U kunt er hier alles over lezen.
 10. Als laatste mag u natuurlijk een bezoekje aan de stand van Widenhorn niet vergeten voor alle innovaties op het gebied van CADCAM, Calculatie en snijonderdelen voor Plaatbewerking. Onderstaand vindt u meer informatie over onze deelname.

Widenhorn Innovatieve Applicaties voor Plaatbewering op de Techni-Show
Widenhorn staat van 11 tot en met 14 maart op de Techni-Show met twee stands. Dit jaar is een aparte stand ingericht voor Plaatbewerking in hal 8 bij de ingang van de Plaatbewerkingshal. Als u meer informatie wilt over onze oplossingen voor Plaatbewerking, dan nodigen wij u van harte uit op onze stand 8.B107. Als u zich door middel van onderstaande link aanmeld, dan maakt u tevens kans op een lasersnijonderdelenpakket voor uw machine.

U kunt hier alvast gratis toegangskaarten aanvragen