Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn met aparte stand voor plaatwerkoplossingen op TechniShow 2014

 

December 2013 - In 1951 was Widenhorn al aanwezig op de Techni-Show. De eerste editie van de Techni-Show was destijds nog in Rotterdam. Onderaan dit bericht vindt u een filmpje over de eerste Techni-Show. Imiddels is de Techni-Show toe aan de 27ste editie en is al jaren in de Jaarbeurs in Utrecht. Al die jaren was Widenhorn aanwezig, in de beginjaren als gereedschap- en machineleverancier en de laatste 30 jaar als leverancier van softwareoplossingen voor de metaalbewerking, zoals cadcam, dnc en monitoring.

 

Widenhorn streeft als bedrijf continu naar optimalisatie van software en processen voor haar klanten. Sinds deze zomer doet Widenhorn dat niet alleen met software, maar ook met consumables voor lasersnijmachines, zoals laserlenzen en -spiegels.

 

 

Op de Techni-Show zal Widenhorn de ontwikkelingen van haar software voor plaatbewerking tonen. Zo zal het CADCAM, Calculatie en nestingsprogramma voor snijmachines PROfirst, met de nieuwste release V8 komen. Aan deze versie is lange tijd gewerkt en zal voor vele bestaande en nieuwe gebruikers veel besparingen opleveren. Niet alleen in nestingstijd en materiaal, maar ook voornamelijk in werkvoorbereidingstijd. Daarnaast kunnen plaatwerkspecialisten zich op de stand van Widenhorn laten informeren over de ontwikkelingen van alle softwareprogramma's. Voor iedere plaatwerk machine kan Widenhorn een optimalisatie bieden en kosten voor bedrijven besparen. Wij zien u op onze stand graag tegemoet.

 

U kunt hier alvast gratis toegangskaarten aanvragen