Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn versterkt Support Afdeling

 

Juli 2012 - Het team van Widenhorn is in de laatste jaren sterk uitgebreid. Inmiddels beschikt Widenhorn over specialisten op vele gebieden, waaronder:

  •  Plaatbewerking
  •  Postprocessorontwikkeling
  •  Maatwerkontwikkeling
  •  Machinecommunicatie
  •  Monitoring
  •  CNC-Programmeren

Onze supportafdeling is wederom verder uitgebreid om het maandelijks toenemend aantal klanten optimaal te kunnen blijven ondersteunen en onze ondersteuning opnieuw te verbeteren. Voor Plaatbewerking is Kevin de Jong toegevoegd aan het team. Steeds meer plaatbewerkings-bedrijven vertrouwen dagelijks op de oplossingen van Widenhorn en de expertise van onze specialisten. Met de uitbreiding zal ons technische team nog completer zijn. Kevin is een enthousiaste jongen die erg oplossingsgericht denkt. Hij heeft inmiddels kennis van alle Plaatbewerkingsoplossingen en al ervaring opgedaan met machines bij enkele gebruikers. Daarnaast heeft Kevin bij Widenhorn de mogelijkheid om zijn hobby, programmeren van software, professioneel in te zetten. Inmiddels heeft hij al enkele maatwerk programma's ontwikkeld.

 

Onze support medewerkers hebben de beschikking over software, die het mogelijk maakt om klanten niet alleen telefonisch, maar direct op hun eigen computer ondersteuning en uitleg te geven. Als vraagstukken te complex zijn om telefonisch of via internet op te lossen, dan biedt Widenhorn haar gebruikers de mogelijkheid om kosteloos een Customer Care Day te bezoeken.