Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Inloopmiddag Lasersystemen voor snijden, graveren en markeren


Widenhorn organiseert meerdere keren per jaar speciale inloopmiddagen voor de Universal lasersystemen. Tijdens deze middagen kunt u ons democenter in Rhoon bezoeken om de Universal lasersystemen, BOFA filter systemen en software live in actie te zien.

 

 

Aanmelden

Aanmelden voor 30 augustus kan door met deze link een mail te sturen met de bedrijfsnaam en de namen van de bezoekers. Dit voorkomt dat u moet wachten. Daarnaast kunt u eventueel ook een voorbeeld mee sturen van een te snijden, graveren of markeren product.

 

Informatie over Widenhorn - Totaalleverancier voor Plaatbewerking

Widenhorn is al sinds 1919 actief als leverancier van metaalbewerkingsbedrijven en de afgelopen 35 jaar als specialist op het gebied van productie- en productoptimalisatie voor Plaatbewerking met behulp van CADCAM, DNC, Calculatie, Automatisch nesten, Laserlenzen, Snijonderdelen, Lasermachines en Gereedschappen. Widenhorn biedt een compleet aanbod voor ieder Plaatwerkingsbedrijf en ontwikkeld daarnaast zelf maatwerkoplossingen. Met een enthousiast team ondersteunen wij dagelijks honderden plaatwerkbedrijven.

 

Informatie over Universal Systems

Universal Laser Systems Inc. is een lasersysteem engineering en productie bedrijf gestart in 1988 met haar hoofdkantoor in Scottsdale, Arizona, en verkoopkantoren Wenen, Oostenrijk en Yokohama, Japan. Universal Laser Systems, Inc. is marktleidende leverancier van CO₂ en fiber lasersystemen en erkende deskundigen in de laser-materiaal interacties en het bewerken van geavanceerde materialen. De lasersystemen worden in heel veel bedrijven gebruikt van kleine bedrijven tot Fortune 500 bedrijven. En in vele markten als automotive, luchtvaart, awards, elektronica, verpakking, metaal en andere verwerkende industrieën. Om een verscheidenheid aan producten te maken, van enkelstuks tot serieproducten en gepersonaliseerde producten. Universal lasersystemen worden gebruikt voor het snijden, markeren en graveren van een brede verscheidenheid aan materialen. Voor meer informatie kunt u op de website kijken www.ulsinc.com.