Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Laska Metaal kiest voor de kwalitatieve laserlenzen, snijonderdelen & kantgereedschappen van Widenhorn


In 2001 is Laska Metaal overgenomen door Tom Tabak, die toen nog werknemer was. Het bedrijf levert maatwerk in staal, aluminium en roestvrijstaal, voor bedrijven en particulieren met een duidelijke specialisatie op het gebied van winkelinrichting, visual merchandising, machinebouw, stalen kozijnen, openhaarden en accessoires. "Omdat alles wat we maken zichtwerk is en de uitstraling daarbij enorm belangrijk is, moeten onze machines en gereedschappen waar we mee werken deze kwaliteit kunnen maken," vertelt Tom. "We maken onder andere stalen meubels, kozijnen, winkelinrichting voor verschillende grote ketens en beursdisplays. De levertijd is daarbij ook belangrijk, dus stilstand kunnen we niet gebruiken."

 

 


 

 

Amada machines voor lasersnijden en kanten
Het bedrijf beschikt over voornamelijk Amada machines voor Lasersnijden en Kanten, maar daarnaast worden in huis ook bewerkingen gedaan als ponsen, frezen, boren en lassen. En omdat voor de producten de uitstraling belangrijk is zijn er ook mogelijkheden voor een professionele nabewerking, zoals stralen, meniën, lakken, poedercoaten en zelfs thermisch verzinken. Sander van Rijn is verantwoordelijk voor de machines en de productie en hij maakte de keuze om voor Widenhorn te kiezen voor Laserlenzen, Snijonderdelen en later ook Kantgereedschappen. "We kenden Widenhorn van de software en het sprak me aan dat ze een totaaloplossing kunnen bieden. Dat is voor mij makkelijk want dan heb ik één aanspreekpunt voor alles op het gebied van software, onderdelen, gereedschappen en zelfs schoonmaakartikelen."

 

Laserlenzen, nozzles en snijonderdelen voor de Amada LC1212

Eind 2015 werd de keuze gemaakt voor de Ophir laserlenzen en eigen fabrikaat Chromen Nozzles. "We waren al bekend met de kwaliteit van de laserlenzen en die hebben zich inmiddels zeker weer bewezen. Daarnaast gaan de nozzles lang mee vanwege de chromen top laag. Wat mij aanspreekt is de snelle service van Widenhorn. Ik kan heel eenvoudig telefonisch of per mail een bestelling doorgeven en omdat alles altijd op voorraad is, heb ik het veelal de volgende dag in huis. Nooit heb ik een bestelling te laat ontvangen." Als gebruiker ontvangt Laska Metaal met enige regelmaat specifieke mailings voor een optimaal gebruik van de laserlenzen en snijonderdelen. "Hierin staan voor mij handige tips, zodat ik nog duurzamer kan werken!"

 

 

 

 

Kantgereedschappen voor Amada Kantbank

Na vele jaren van intensief gebruik waren de gereedschappen voor de Amada kantbank toe aan vervanging. Aangezien de eisen aan producten de laatste tijd zijn toegenomen, was niet direct duidelijk wat voor Laska de beste keuze zou zijn voor het type kantgereedschap. "Widenhorn dacht hierin heel goed met ons mee en gaf ons de beste oplossing voor het type kantgereedschap. Daarnaast waren de prijzen erg scherp en kon het snel geleverd worden door de eigen bezorgservice van Widenhorn."

 

Naast de gereedschappen koos Laska ook voor de speciale filmdoek, zodat producten en gereedschap niet beschadigen. Inmiddels zijn de kantgereedschappen en het speciale filmdoek al enige tijd in gebruik en is Sander ook te spreken over de kwaliteit. "Het filmdoek gaat lang mee, rafelt niet, blijft goed zitten op het gereedschap en is prettig om mee te werken. De kantgereedschappen zijn zeer netjes afgewerkt en door de inductie harding zijn wij verzekerd van een lange levensduur, zodat we de komende jaren op de kantbank onze hoogwaardige producten optimaal en efficient kunnen kanten!"

 

 

Meer informatie ?

Wilt u ook meer uit uw machines halen met onze innovatieve software, snijonderdelen en gereedschappen, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden! Neem telefonisch contact met ons op +31-(0)10-8209550.